Slot Poortman   en Co

weblog rouveen

weblog rouveen

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

ma, 18.05.2015 18:19
En dat terwijl afvoeren niks k ost!
R.E. Cycling about Paaltje gevonden
wo, 13.05.2015 18:41
Gemaakt van landbouwplastic. Goed voor milieu. Boeren grati s verlost van plastic. 2 vlie gen in 1 klap.
vr, 08.05.2015 22:55
Wondervol. Het plaatsen van re acties op dit blog werkt met d e MS browsers. Met Chrome en M axthon wil het niet lukk [...]

Weblogbeheer

Bezoekers sinds
11 november 2007


facebook weblogstaphorst

Abonneren op dit weblog

Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.