Vacature Allround Timmerman

weblog rouveen

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

vr, 21.04.2017 23:08
Ben er vanmiddag langs gereden : Berm is mooi glad en ingezaa id. Dus niks aan de hand.
vr, 21.04.2017 21:09
De reden hiervoor is omdat er door vele mensen is geklaagd o ver de rand van de berm. Die g roeide namelijk een 40cm [...]
do, 20.04.2017 22:17
Wie bedoeld u met "ze"? Heeft u "ze" zelf er al op aangespr oken? Is de berm moedwillig kapot gemaakt of was hie [...]

WeblogbeheerTip de redactie via WhatsApp! Voeg ’Weblog Rouveen' toe als contact in uw telefoon, 06-1545 2330, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
Bezoekers sinds
11 november 2007


Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Kalender

Terug Mei '17 Verder
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
14
20
25 26 27 28
29 30 31