Vanavond: Arnold Lassche over Polen en Baltische Staten bij de NBV

weblog rouveen

Zoeken

Lokale omroep

Reacties

za, 18.03.2017 08:39
De taartpuntensnijder waar het allemaal mee begon, en waarva n de Meppeler Courant en de St aphorster recentelijk me [...]
ma, 13.03.2017 12:31
Er zijn nog plekken wees er s nel bij om deze prachte film t e zien.
vr, 03.03.2017 22:51
Rond die tijd komt er ook de w ielerwedstrijd : ster van zwol le met tweehonderd renners ove r de stadsweg fietsen.......

WeblogbeheerTip de redactie via WhatsApp! Voeg ’Weblog Rouveen' toe als contact in uw telefoon, 06-1545 2330, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
Bezoekers sinds
11 november 2007


Copyright & Privacy

Beweringen, meningen en vertoningen die geuit worden in de bijdragen van derden op Weblog Staphorst/Rouveen worden op eigen titel en verantwoordelijkheid van deze deelnemers en/of auteurs ingediend en zijn niet die van de redactie van Weblog Staphorst/Rouveen. Weblog Staphorst/Rouveen behoudt zich ten allen tijde het recht voor om in haar ogen ontoelaatbare (delen van) bijdragen direct te verwijderen en/of te bewerken. Ontoelaatbare reacties kunnen bij herhaling leiden tot een IPban. Dit houdt in dat u weblog Rouveen en/of Staphorst niet meer kan bezoeken.

Privacy


Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.


Copyright

Het is niet toegestaan artikelen en foto's over te nemen zonder schriftelijke toestemming.

Kalender

Terug Maart '17 Verder
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   
10
15
24 25 26
27 28 29 30 31